úterý 26. července 2011

V polích...

Tak jsem to měla včera všechno pěkně vymyšlené....Přijedu z práce, převlíknu děti do pruhovaných triček a vyrazíme fotit na molo k jednomu rybníku blízko Kamenice....Přijela jsem domu, převlíkla děti, vyrazili jsme k rybníku..........ale jaké bylo moje zklamání, když jsem zjistlila, že milý rybník už vypadá úplně jinak než si pamatuju a molo už tam dávno není:( No, po delším počítání jsem zjistila, že jsem tam už přes dva roky nebyla.....








Ale nakonec se fotilo, i když jen na polní cestě....:) A já si prvně zkusila fotit do RAWu. Ještě se naučit ty úpravy a jsem spokojená:)

neděle 24. července 2011

Fugas




Tak jsem s sebou praštila do trávy a vrhla se na focení Fugase. Nemá foťák rád, pořád zdrhá:) Ale je fakt děsně fotogenický:)

pondělí 18. července 2011

Za městem






Kájíček je nemocný, tak zůstal doma s tátou a koukali na Hvězdné války. Já jsem s Mirčou vyrazila za město na nějaké to pofoceníčko. Sluníčko sice svítilo, mám tam přepaly, ale fotky se mi líbí i tak. Mirča krásně spolupracovala, užily jsme si to skvěle:)

pátek 8. července 2011

Na číhané.....




Mirča už je skoro týden na táboře a dneska jsme dostali echo, že pojedou mašinkou na výlet do Jinřichova Hradce. Tak jsme s Kájíčkem číhali na nádraží, aby jsme jí aspoň zahlídli a ujistili se, že je živá a zdravá. Přijela nám úplně jiná Mirka - taková nějaká velká, dospělá.....až jsem měla slzy v očích.....byla šťastná a veselá, hlásila, že se jí na táboře moc líbí......Tak jsme jí cvakli a šli spokojeně domů...... V neděli za ní jedeme na tábor, jsem už zvědavá, jak tam hospodaří:)

úterý 5. července 2011

Kyti




z dnešní procházky



Mirča je na táboře, tak jsme s Kájíčkem vyrazili na procházku ve dvou. Měli jsme připravené rohlíky pro kačenky, ale stará kačena nechtěla mladé přivést ke břehu, tak je nakonec zblajznul Kája:)

neděle 3. července 2011

Kamenický Demamaraton

Stejně jako vloni je manžel zůčastnil Kamenického Demamaratonu. Jel jenom "za hobíky", tj. 25km v dost členitém terénu. Umístil se na 67.místě z 225 závodníků. Gratuluju:)